Záruky Hraj si zas díl 2. Každý produkt prochází naší osobní kontrolou

V Hraj si zas chápeme, že při nákupu použitých věcí můžou vznikat určité obavy ohledně kvality a stavu nakupovaných produktů. Proto přicházíme se systémem záruk, pro bezpečný nákup a Vaši 100% spokojenost. 

1. KONTROLA PŘÍCHOZÍCH PRODUKTŮ

final piktos_1

Když pomine prvotní radost z každého balíku, který k nám dorazí, produkty pečlivě vybalujeme a každý z nich prochází naší kontrolou. Provádíme důkladné vizuální posouzení stavu a hračky případně i očišťujeme tak, aby byly připraveny na nová dobrodružství.

Elektronické věci, ať už do zásuvky nebo na baterky, procházejí zvláštní kontrolou. Otestujeme je, abychom zajistili, že fungují tak, jak mají. Takže až se dostanou k vám, můžete si být jisti, že jsou 100% funkční.

 

 2. REÁLNÉ FOTOGRAFIE

FB posts

Fotografie k produktům pořizujeme u nás a jsou 100% reálné. Snažíme se fotit tak, aby byl vidět reálný stav zboží. Produkty fotíme jak s obalem (pokud mají), tak i vybalené (pokud to dává smysl).

V případě nových, nerozbalených produktů fotíme logicky pouze produkt v obalu, abychom neporušili originální balení. Jedinou další výjimku tvoří nové, nerozbalené produkty, které se k nám dostanou z jiných e-shopů či obchodů - zde využíváme existující obrázky dodavatelů (tento typ produktů ale tvoří jen velmi malou část našeho portfolia).

 

 3. POPIS STAVU PRODUKTU

Následně každý produkt zařazujeme do jedné ze čtyř kategorií pro Vaší lepší orientaci. Můžete jednoduše filtrovat produkty podle stavu a najít to, co nejlépe odpovídá vašim očekáváním:

 

  Jako nové

  Mírně použité

  Více používané

 

 4 . REKLAMACE 

Ačkoliv pečlivě vybíráme a kontrolujeme každý produkt, chápeme, že může dojít k nedorozuměním. Proto nabízíme 14denní lhůtu na vrácení zboží. Reklamní podmínky a reklamní formulář je k dispozici zde. Pokud nejste spokojeni, neváhejte nás kontaktovat a řekněte nám, jak vám můžeme pomoci.

 

Vaše důvěra je pro nás klíčová. S Hraj si zas si můžete být jisti, že každý produkt, který vybíráte, prošel naší péčí a kontrolou, abyste si mohli užít hru a zábavu naplno.

Děkujeme za vaši důvěru!