Vánoční objednávky - do kdy nejpozději objednávat?

Milí zákazníci a přátelé eshopu Hraj si zas.

Vánoce se blíží a my vám chceme připomenout, do kdy můžete u nás objednávat hračky pro vaše děti, aby vám dorazily včas pod stromeček. Máme pro vás několik možností, jak si vybrat a získat vaši objednávku - údaje jsou založeny na informacích přímo od zásilkových služeb:

  • Osobní odběr: Pokud si chcete vyzvednout hračky osobně, můžete tak učinit až do 24. 12. Ano, čtete dobře, i na Štědrý den jsme tu pro vás. Stačí si objednat hračky online a přijít si pro ně k nám do Vysokého Újezdu. Budeme se na vás těšit.
  • Balíkovna: Pokud dáváte přednost doručení přes Balíkovnu, můžete si objednat hračky do 21. 12. do 18:00. Pak už jen stačí vybrat si nejbližší výdejní místo a počkat na SMS s kódem pro vyzvednutí balíčku.
  • PPL a Zásilkovna: Pokud chcete, aby vám hračky doručil kurýr PPL nebo Zásilkovna, můžete si objednat hračky do 20. 12. do 12:00. Pak už jen stačí sledovat stav vaší zásilky a být doma v den doručení.

Doufáme, že vám tyto informace pomohou s vaším nákupem a že si u nás najdete něco, co potěší vaše děti. Na našem blogu se můžete inspirovat různými tipy na hračky, které podporují rozvoj dětí, jsou udržitelné a ekologické. Děkujeme vám za vaši přízeň a přejeme vám krásné a veselé Vánoce. 😊