Proč je nákup a prodej přes Hraj si zas jednodušší a hlavně bezpečnější volba - část I.

Vítejte na našem blogu, kde se podíváme na aktuální téma – udržitelné nakupování a prodej produktů pro děti. Co dělat s hračkami, které již vaše děti nevyužívají? Pokud jste zvažovali prodat hračky přes běžné online bazary, jistě znáte i některé nevýhody a rizika, která s tím souvisí.

Část 1: Problémy a rizika nákupu na bežných online bazarech

  1. Riziko nekvalitního produktu: Nakupující se vystavují riziku, že produkt nebude odpovídat popisu, bude poškozený nebo nekvalitní. Často nemají jistotu, zda jsou fotografie produktů pravdivé a zda nejsou upravené tak, aby vypadaly lépe, než ve skutečnosti.

  2. Placení předem: Nakupující jsou nuceni posílat peníze za zboží předem, což znamená, že nemají zaručeno, že skutečně dostanou to, za co zaplatili. V případě podvodu ztrácejí své peníze a nemají záruku na vrácení peněz, popřípadě reklamace produktů.

  3. Poštovné a balné: Pokud si nakupující vybere více produktů od různých prodejců, musí platit dopravné za každou zásilku zvlášť. Čímž se nákup použitých věcí poměrně dost prodražuje.

  4. Málo kvalitní nabídky: Nabídka od jednotlivých prodejců bývá omezená na pár kusů, popřípadě je plná "krámů", kterých se chce jen někdo za peníze zbavit. Trvá dlouho najít kvalitnější věci za rozumnou cenu. Velmi těžko se dá narazit na prodejce, který má vše, co nakupující potřebuje.

Nákup přes platformu Hraj si zas eliminuje tyto problémy a rizika.

👉 Nakupující má jistotu reálných fotek a informací o produktu. Všechny produkty na webu totiž osobně kontrolujeme a zaručujeme jejich funkčnost. V případě nespokojenosti s produktem může nakupující produkt u nás reklamovat zde. 

👉 Platba je u nás naprosto bezpečná, nabízíme možnost online platby kartou nebo bankovním převodem. Nakupující si mohou vybrat více produktů za jedno poštovné, v případě objednávky za 1 500 Kč a výše je dokonce poštovné zdarma.

👉 Vyberte si nyní z naší široké nabídky hraček, her, knížek a různých doplňků pro Vaše děti. Vše na jednom místě.

Chcete vědět více o tom, jak to funguje? Klikněte zde.