Proč je nákup a prodej přes Hraj si zas jednodušší a hlavně bezpečnější volba - část II.

V druhé části našeho blogu se podíváme na rizika a výzvy, kterým čelí prodávající při prodeji produktů na běžných online bazarech (přímé nabídky od prodejcům nakupujícím). 

Část 2: Problémy a rizika pro prodávající 

  1. Časová náročnost: Prodejci musí produkty sami nafotit, vymyslet text, nacenit a vložit každou věc na stránky bazaru. Poté musí s každým zájemcem komunikovat zvlášť. Bere to hodně času, který rodiče nemají k dispozici.

  2. Útoky a nepříjemnosti: Prodejci se mohou stát cílem útoků, kdy jim falešní nakupující posílají spamy či falešné linky. Mohou dokonce zkompromitovat citlivé osobní údaje, jako adresa, email či telefonní kontakt prodejce. Může se z toho stát opravdu nepříjemný problém.

  3. Zasílání zásilek: Prodejci musí nakupujícím posílat každou zásilku zvlášť. Stojí to hodně práce a času, vše zabalit a s každou zásilkou zvlášť běhat na poštu.

 

Prodej přes platformu Hraj si zas naprosto eliminuje tyto problémy a rizika.

👍 Prodejcům šetří spoustu času. Vše totiž za ně udělá Hraj si zas. Stačí pomocí jednoduchého formuláře zde dohodnout zaslání hraček do Hraj si zas (při zasílání 3 a více kusů je doprava do Hraj si zas zdarma). Vyplnění formuláře je velmi jednoduché a rychlé - zabere to méně než 1 minutu.

👍 V Hraj si zas se pak o vše postaráme - nafotíme, otextujeme, oceníme, vložíme na web a prodáme. Vše je 100% transparentní a bezpečné. Pak už se prodejci můžou těšit na své provize a využít ušetřený čas na důležitější věci - třeba jako znovu s hrát s dětmi a prostě si užívat.

Pokud potřebujete více informací o tom, jak to funguje, klikněte zde.