Záruky Hraj si zas díl 1. Skutečná osoba, skutečná adresa!

Vítejte v seriálu Záruky Hraj si zas. V několika článcích popíši jednotlivé záruky, které na platformě Hraj si zas našim zákazníkům poskytujeme.

Záruky Hraj si zas díl 1.  Skutečná osoba, skutečná adresa!

Screenshot 2023-09-14 223941

Víte, co vám garantujeme jako první z našich záruk? Jsem Katka Klancová a jsem skutečná osoba, ne jen virtuální postava na internetu! Ano, existuji i mimo svět online nakupování , a dokonce mám i obličej. Vše, co píši a dělám pro Hraj si zas jde z mého srdce a mé osobnosti.

Budu ráda, když se mi ozvete, ať už přes náš kontaktní formulářna můj email katerina.klancova@hrajsizas.cz nebo na můj telefon 725 347 650.

 

Sídlo naší právní entity je v Rokycanech, mrkněte například v registru Firmy.cz ZDE.

Provozovna, kde je také sklad produktů, pak je na adrese U Vršku 358, Vysoký Újezd u Berouna. Můžete vidět například na našem Google profilu ZDE.

Takže pokud se vám během nákupu na našem e-shopu něco nezdá, nebo třeba jen máte chuť na kávu a povídání, náš e-shop skutečně existuje a vše s Vámi vždy vyřeším k plné spokojenosti. Budu ráda, když se stavíte i osobně. Můžete přijít poradit se ohledně produktů nebo nám donést věci po svých dětech.

A nebojte se, i když nejste z našeho okolí, stále jsme tady pro vás online, a naše záruky platí i na internetu!